Αφού… αγαπάμε τα μακαρόνια, τι να κάνουμε;
Με τον Θοδωρή Σδρούλια :
Από τον σπόρο του σιταριού στο… πιάτο μας… Τι πρέπει, δηλαδή, να προσέξει κάποιος για να έχει ό,τι πιο νόστιμο, θρεπτικό και καλό ζυμαρικό γίνεται; Ο Κώστας Θεοχαρίδης, γεωπόνος και διευθυντής Αγορών Barilla Hellas εξηγεί το πώς η εταιρία εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα στα μακαρόνια της. Το πόσο φιλικά προς το περιβάλλονν γίνεται η παραγωγή, τι προσέχουν από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή της που το προϊόν θα έρθει στο πιάτο. Αναφέρει το πώς παντρεύονται η ελληνική με την ιταλική παράδοση και το πώς προστίθεται στην γκάμα των προϊόντων και οι νέες πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.
Δείτε τον Θοδωρή Σδρούλια και τον Κώστα Θεοχαρίδη στο: