ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το εναρκτήριο λάκτισμα των φετινών γιορτών

    Άσκηση Θεσσαλονίκης:

  • ΒΕΘ και Υπουργείο Παιδείας ενώνουν τις δυνάμεις τους

    Συμφωνία για υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας:

  • Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Στην τελική ευθεία η προσθήκη του τοπωνυμίου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ» στο όνομα του Δήμου – Στο Συμβούλιο της Επικρατείας η υπόθεση

    Υλοποιείται μία ακόμα προεκλογική δέσμευση του δημάρχου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

  • «Ταυτοποίηση δραστών Ρουβίκωνα-Ανάγκη ενίσχυσης ποινικού οπλοσταστασίου »

    Από τον Στράτο Σιμόπουλο, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, ΝΔ:

  • «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους αγρότες σαν εχθρούς με αυταρχισμό και βία – Ο αγώνας τους είναι δίκαιος»

    Δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου από τα Μάλγαρα:

  • Ν. Ανδρουλάκης: «Καλώ τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης να συνεννοηθούμε για την αναθεώρηση του άρθρου 86»

    ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ:

  • Από τις 13 Δεκεμβρίου αρχίζει το εορταστικό ωράριο

    Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης:

  • COP30: Πόσο ειλικρινείς είναι οι “υπερασπιστές” του περιβάλλοντος;

    Πράσινοι- Οικολογία:


    • Don't miss new videos
      Sign in to see updates from your favourite channels


Dion TV Dion TV Dion TV
Floroil
MrGadget
Dion TV Dion TV Dion TV
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
      • ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ

      • ΕΝ ΒΕΡΟΙΑ

      • ΑΝΩ ΚΑΤΩ

      • ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ

      • ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ

      • ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ

      • ΜΑΖΙ

      • Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ

      • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

      • ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;

      • Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

      • ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

      • ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

      • Σε εξέλιξη μεγάλα έργα στο Δήμο Νέας Προποντίδας |04/12/25| Ξεκινάμε Μαζί
        21:13

        Σε εξέλιξη μεγάλα έργα στο Δήμο Νέας Προποντίδας |04/12/25| Ξεκινάμε Μαζί

        Συνεχίζει βάσει των αρχών του το Κίνημα Δημοκρατίας |05/12/25| Ξεκινάμε Μαζί
        22:26

        Συνεχίζει βάσει των αρχών του το Κίνημα Δημοκρατίας |05/12/25| Ξεκινάμε Μαζί

        Ποιοί οι λόγοι παραίτησης από την Αντιδημαρχία Κορδελιού – Ευόσμου |05/12/25| Ξεκινάμε Μαζί
        20:19

        Ποιοί οι λόγοι παραίτησης από την Αντιδημαρχία Κορδελιού – Ευόσμου |05/12/25| Ξεκινάμε Μαζί

        50 Χρόνια από την επίσκεψη του Βαλερί Ζισκάρ ΝτΕστέν στην Ελλάδα |04/12/25| Ξεκινάμε Μαζί
        25:16

        50 Χρόνια από την επίσκεψη του Βαλερί Ζισκάρ Ντ’Εστέν στην Ελλάδα |04/12/25| Ξεκινάμε Μαζί

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 05/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 05/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 04/12/25
        27:27

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 04/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 03/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 03/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 02/12/25

        Επικαιρότητα | Εν Βεροία | 02/12/25

        Ο Γιώργος Κόκκας στο ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 04/12/2025
        22:01

        Ο Γιώργος Κόκκας στο ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 04/12/2025

        Πρώτο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 01/12/2025
        29:54

        Πρώτο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 01/12/2025

        Δεύτερο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 28/11/2025
        33:52

        Δεύτερο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 28/11/2025

        Πρώτο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 28/11/2025
        25:05

        Πρώτο μέρος ¨ΑΝΩ ΚΑΤΩ΄΄ Το δελτίο ειδήσεων … αλλιώς! | 28/11/2025

        Η κοσμοθεωρία των Βίκινγκς: Άνθρωπος και φύση | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 10/11/2025
        52:48

        Η κοσμοθεωρία των Βίκινγκς: Άνθρωπος και φύση | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 10/11/2025

        Tabula rasa: Φύση ή Διδασκαλία;  | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 30/10/2025

        Tabula rasa: Φύση ή Διδασκαλία; | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 30/10/2025

        Φιλοσοφία και Κινηματογράφος | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 24/10/2025

        Φιλοσοφία και Κινηματογράφος | Φιλοσοφικοί Διάλογοι 24/10/2025

        Η αποτίναξη της εξουσίας: επανάσταση, μεταφορά ισχύος, συνωμοσία 17/10/2025
        57:46

        Η αποτίναξη της εξουσίας: επανάσταση, μεταφορά ισχύος, συνωμοσία 17/10/2025

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ  – Κοκόνια Θεσσαλονίκης, η 19η Κοκονοσυνάντηση – Μαρία Σγούρου Ψυχολόγος
        25:56

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ – Κοκόνια Θεσσαλονίκης, η 19η Κοκονοσυνάντηση – Μαρία Σγούρου Ψυχολόγος

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ  – YORKSHIRE
        21:53

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ – YORKSHIRE

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ – ΘΕΜΗΣ ΦΟΥΣΙΑΣ εκπαιδευτής σκύλων – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΡΙΒΑΚΟΥ ψυχολόγος
        30:19

        ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ – ΘΕΜΗΣ ΦΟΥΣΙΑΣ εκπαιδευτής σκύλων – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΡΙΒΑΚΟΥ ψυχολόγος

        Η κ. Ειρήνη Παπαλέξη και η Λίλα – Ο κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος εκτροφείο Κοκονιών Sogno Greco
        25:16

        Η κ. Ειρήνη Παπαλέξη και η Λίλα – Ο κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος εκτροφείο Κοκονιών Sogno Greco

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας |  Γκαβοψαρα παραδοσιακή συνταγή | 21/11/25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας | Γκαβοψαρα παραδοσιακή συνταγή | 21/11/25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας |  Γιαούρτι με τοπικό παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού | 07/11/25
        10:25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας | Γιαούρτι με τοπικό παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού | 07/11/25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας |  Συνταγή πρωινό τσουμούρ | 19/10/25
        13:25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας | Συνταγή πρωινό τσουμούρ | 19/10/25

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας | Γλυκό του κουταλιού αχλαδόμηλο | 16/02/24
        20:20

        Τα Μαγειρέματα της Έλσας | Γλυκό του κουταλιού αχλαδόμηλο | 16/02/24

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 05/11/2025
        47:32

        “ΜΑΖΙ” με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 05/11/2025

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 27/10/2025
        47:39

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 27/10/2025

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 22/10/2025
        49:25

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 22/10/2025

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 15/10/2025
        55:55

        ΜΑΖΙ με τον Γαβριήλ Αβραμίδη 15/10/2025

        Η Φωνή Σου | 28/03/2025

        Η Φωνή Σου | 28/03/2025

        Η Φωνή Σου | 05/03/2025
        47:19

        Η Φωνή Σου | 05/03/2025

        Η Φωνή Σου | 31/01/2025

        Η Φωνή Σου | 31/01/2025

        Screenshot_1
        54:31

        Η Φωνή Σου | 17/01/2024

        Η Αλήθεια της Πόλης | 09/07/2025
        01:21:33

        Η Αλήθεια της Πόλης | 09/07/2025

        Η Αλήθεια της Πόλης | 25/06/2025
        01:09:10

        Η Αλήθεια της Πόλης | 25/06/2025

        Η Αλήθεια της Πόλης | 11/06/2025
        01:05:33

        Η Αλήθεια της Πόλης | 11/06/2025

        Η Αλήθεια της Πόλης | 21/05/2025
        01:11:28

        Η Αλήθεια της Πόλης | 21/05/2025

        Ως Πότε Συμπολίτες; | 05/05/2025

        Ως Πότε Συμπολίτες;  |  28/04/2025
        58:54

        Ως Πότε Συμπολίτες; | 28/04/2025

        Ως Πότε Συμπολίτες;  |  21/04/2025
        50:53

        Ως Πότε Συμπολίτες; | 21/04/2025

        Ως Πότε Συμπολίτες;  |  14/04/2025
        53:02

        Ως Πότε Συμπολίτες; | 14/04/2025

        Οι αντιδράσεις των οδηγών ταξί για τον νέο ΚΟΚ | 06/06/25 |
        19:18

        Οι αντιδράσεις των οδηγών ταξί για τον νέο ΚΟΚ | 06/06/25 |

        Οι προκλήσεις για τα μικρά και ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία στη Θεσσαλονίκη | 06/06/25 |
        24:15

        Οι προκλήσεις για τα μικρά και ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία στη Θεσσαλονίκη | 06/06/25 |

        Πώς πρέπει να γίνεται το κλάδεμα δέντρων στη Θεσσαλονίκη; | 06/06/25 |
        18:35

        Πώς πρέπει να γίνεται το κλάδεμα δέντρων στη Θεσσαλονίκη; | 06/06/25 |

        Μεγάλη συνεργασία για την προστασία του περιβάλλοντος | 06/06/25 |
        19:49

        Μεγάλη συνεργασία για την προστασία του περιβάλλοντος | 06/06/25 |

        Κοντά στους Αγρότες | 27/06/24

        Κοντά στους Αγρότες | 27/06/24

        Κοντά στους Αγρότες | 22/06/24
        56:14

        Κοντά στους Αγρότες | 22/06/24

        Κοντά στους Αγρότες | 15/06/24
        58:57

        Κοντά στους Αγρότες | 15/06/24

        Κοντά στους Αγρότες | 12/06/24
        58:06

        Κοντά στους Αγρότες | 12/06/24

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ ΒΕΛΟΥΣ Α ΜΕΡΟΣ 15-12-2019
        28:48

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ ΒΕΛΟΥΣ Α ΜΕΡΟΣ 15-12-2019

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ ΒΕΛΟΥΣ Β ΜΕΡΟΣ 15-12-2019
        23:04

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ ΒΕΛΟΥΣ Β ΜΕΡΟΣ 15-12-2019

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΡΙΝΗΣ 14-12-2019
        28:09

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΜΑΡΙΝΗΣ 14-12-2019

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ 05-05-2019
        25:19

        ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ 05-05-2019

  • LIFESTYLE
  • LIVE NOW!
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV

Ήρθαν οι μέρες του… χαλβά

Από την Καθαρά Δευτέρα μέχρι τη Σαρακοστή - ενίοτε και ολόκληρο τον χρόνο:

13 Μαρτίου 2021 12 Μαρτίου 2021

Η αντίστροφη μέτρηση για την Καθαρά Δευτέρα έχει αρχίσει και στις χαλβαδοποιίες τα καζάνια είναι συνεχώς γεμάτα προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να μπορέσουν ν’ ανταποκριθούν στις αυξημένες παραγγελίες για τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή στις γαστριμαργικές προτιμήσεις της ημέρας. Μπορεί φέτος η Καθαρά Δευτέρα να είναι διαφορετική εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο ο χαλβάς δεν θα λείψει από το οικογενειακό τραπέζι.

Στο παρασκευαστήριο των αδελφών Λουκά, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ένα από τα από παλιά εργαστήρια του είδους στην πόλη, αυτές τις ημέρες όλοι έχουν σηκώσει μανίκια και εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να ικανοποιήσουν όλους τους πελάτες τους. Το σουσάμι, η ζάχαρη και όλα τα υλικά μπαίνουν στο μπασίμι, το μπακιρένιο σκεύος, κι εκεί «δένουν» με την καυτή καραμέλα και με την προσθήκη των υπολοίπων υλικών, ώσπου να γίνει ο χαλβάς.

«Περισσότεροι από δυο τόνοι παρασκευάζονται αυτές τις ημέρες στο δικό μας εργαστήριο, ενώ περίπου ενάμισης τόνος είναι η ημερήσια παραγωγή στη διάρκεια της Σαρακοστής», εξηγεί στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Γιάννης Λουκάς, που μαζί με το αδερφό του, Γιώργο, παρασκευάζουν τον χαλβά με τη συνταγή των παππούδων τους και μάλιστα στα ίδια σκεύη που χρησιμοποιούσαν εκείνοι.

«Ο τρόπος κατεργασίας δεν έχει αλλάξει, έχουμε ακόμη τα μπακιρένια μπασίμια που τα έφεραν μαζί τους οι παππούδες μας από την Κωνσταντινούπολη το 1945. Σε αυτά ζυμώνουμε και σήμερα τον χαλβά, καθώς ο χαλκός δεν χαλάει ποτέ, το μόνο που κάνουμε είναι να τα γανώνουμε και εκεί μέσα κάνουμε κι εμείς τη μίξη γιατί δεν θέλουμε να χαθεί η μαγική συνταγή τους», εξηγεί ο κ. Λούκας.

Στο εργαστήριο δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι παραδοσιακό ή που διαθέτει κάποιον αυτοματισμό. Δεν υπάρχει καν χρονόμετρο πάνω στο καζάνι, αφού με τη δουλειά αυτή έχει επιφορτιστεί ο Γιώργος Λουκάς, που κουβαλά χρόνια εμπειρίας, καθώς από μικρό παιδί, όπως λέει, έχει μεγαλώσει μέσα στους χαλβάδες. «Έχω πολλές αναμνήσεις στο εργαστήριο. Θυμάμαι πως πολλές φορές διάβαζα τα μαθήματά μου εκεί, τόσο στο γυμνάσιο όσο και αργότερα, όταν φοιτούσα στο πανεπιστήμιο. Ήμουν οκλαδόν, δίπλα στα καζάνια, με το βιβλίο στο χέρι και παράλληλα βοηθούσα τον πατέρα μου, που έφτιαχνε τον χαλβά που τότε τον ζύμωναν με τα χέρια», λέει ο κ. Λουκάς.

Τα ίδια παιδικά βιώματα είχε και ο αδερφός του, με τον οποίο ένωσαν τη κοινή τους αγάπη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και από τότε οι δυο τους κρατούν το τιμόνι της επιχείρησης. Δίκτυο διανομής για τη Θεσσαλονίκη και πωλητές δεν διαθέτουν. Οι πελάτες τους, ιδιώτες και καταστηματάρχες, πηγαίνουν οι ίδιοι να αγοράσουν χαλβά από το εργαστήριο, είτε τις συσκευασίες του ενός κιλού για το σπίτι, είτε τα δεκάκιλα που προορίζονται για καταστήματα λιανικής πώλησης, ζαχαροπλαστεία, καταστήματα ξηρών καρπών.

Ο χαλβάς των Θεσσαλονικιών παρασκευαστών «ταξιδεύει» εδώ και 15 χρόνια στις αγορές του κόσμου, με εξαγωγές στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Πολωνία, τη Σουηδία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, τη Λετονία και τη Ρουμανία. Σύμφωνα με τον κ. Λουκά, η Πολωνία είναι πρώτη στις παραγγελίες φέτος, καθώς οι Πολωνοί έχουν βάλει το σουσάμι ψηλά στις διατροφικές τους συνήθειες. Όσο για την Ελλάδα, προμηθεύουν συνολικά 1400 πελάτες σε 48 από τους 52 νομούς.

Τα χαλβαδοκάζανα πάντως για την κάλυψη τη παραγωγής ενόψει Καθαρής Δευτέρας έχουν πάρει φωτιά και μπορεί η βασική συνταγή να είναι απλή, παραδοσιακή, ωστόσο τα δυο αδέρφια έχουν παρασκευάσει χαλβάδες για όλα τα γούστα, έχοντας παντρέψει παραδοσιακές γεύσεις με άλλες, σύγχρονες. «Δημιουργήσαμε φέτος πάνω από 15 γεύσεις χαλβά. Κλασικούς, όπως ο χαλβάς βανίλια, κακάο, μέλι, φιστίκι, που αποτελούν άλλωστε την πρώτη επιλογή για το σαρακοστιανό τραπέζι της οικογένειας, αλλά και πιο …γκουρμέ, με φρούτα. Για τους τολμηρούς γευσιγνώστες, οι αδερφοί Λουκά προτείνουν χαλβά ψητό σε αλουμινόχαρτο!

 

ΑΠΕ/ΜΠΕ

Κοινοποίηση σε
Previous Post
paidi paxysarkia

Η Ελλάδα κατέχει τα υψηλότερα ποσοστά υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών στην Ευρώπη

Next Post
twins

Παγκόσμια αύξηση διδύμων

Floroil

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DION TV

 

 

 

 

 

 

ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ – ΝΕΑ – ΑΡΘΡΑ

Ανδρέου Γεωργίου 46, Θεσσαλονίκη
231 231 5300

diontileorash@gmail.com

 

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Copyright © 2021 Dion TV. Ανάπτυξη λογισμικού από την OBS Hellas


    • Don't miss new videos
      Sign in to see updates from your favourite channels


  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
    • ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ
    • ΕΝ ΒΕΡΟΙΑ
    • ΑΝΩ ΚΑΤΩ
    • ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
    • ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ
    • ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΣΑΣ
    • ΜΑΖΙ
    • Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ
    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
    • ΩΣ ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;
    • Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
    • ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
    • ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
  • LIFESTYLE
  • LIVE NOW!
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV