Το σούσι της Ελλάδας είναι η σαρδέλα Καλλονής
Με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Βασίλη Βογιατζή :
Το μυστικό της Λέσβου στην ανάδειξή της ως σημαντικού τουριστικού προορισμού αντάξιου του ιστορικού της μεγέθους και όχι μόνο ανέδειξε μιλώντας στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Βασίλης Βογιατζής μαζί και με τον Θοδωρή Σδρούλια. Ο κος Βογιατζής υπογράμμισε τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται για μια τουριστική ανάπτυξη βιώσιμη, που θα σέβεται τις πολλές περιοχές natura που έχει το νησί, η οποία θα αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα και τον πολιτισμό. Μίλησε για την προβολή του Απολιθωμένου Δάσους ακόμη και από τον… δρόμο, τόνισε την κουζίνα του νησιού – τις σαρδέλες Καλλονής, το σούσι της Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά το είπε, το λάδι, το ούζο από το Πλωμάρι. Ανέφερε, τέλος, τις προσπάθειες που γίνονται να αναβαθμιστεί και συγκοινωνιακά το νησί, κάτι που έχει ήδη αρχίσει αλλά που πρέπει να επεκταθεί και στο εξωτερικό.
Δείτε τον κο Βογιατζή ΕΔΩ.