Μαγειρεύοντας απλά, διαφορετικά και με… ενσυναίσθηση
Γεώργιος Ευγενειάδης, δάσκαλος ειδικής αγωγής, τεχνολόγος τροφίμων, συγγραφέας:
Απλά και διαφορετικά είναι ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου του Γεώργιου Ευγενειάδη. Κάλλιστα, όμως, κάποιος θα μπορούσε να προσθέσει στον τίτλο το… μαγειρεύοντας απλά, διαφορετικά και με ενσυναίσθηση υπό την έννοια ότι ο συγγραφέας και δάσκαλος ειδικής αγωγής και τεχνολόγος τροφίμων έγραψε το βιβλίο αυτό ουσιαστικά μέσα στην τάξη του σχολείου στο οποίο διδάσκει. Και με απλούς τρόπους, σκίτσα, απλές μεζούρες για να μετρά κανείς τις ποσότητες των υλικών και με όσα προϊόντα βρίσκει σε ένα δημόσιο σχολείο ειδικής αγωγής κατάφερε να συγκεντρώσει 26 συνταγές τις οποίες ο καθένας μπορεί να κάνει στην κουζίνα του.
Δείτε τον Γεώργιο Ευγενειάδη στο: