Ηλίας Τσιαχρής, ο 1ος πιστοποιημένος σεφ για χρήση προϊόντων αποκλειστικά μετακινούμενης κτηνοτροφίας
Με τον Θοδωρή Σδρούλια :
Ποιά τα οφέλη των προϊόντων της αποκλειστικά μετακινούμενης κτηνοτροφίας; Πώς μπορεί να πιστοποιηθούν αυτά και κυρίως πώς πιστοποιούνται όσοι ασχολούνται ή και μαγειρεύουν αποκλειστικά με τα προϊόντα αυτά; Τι σημαίνει να ενταχθεί κάποιος σε αυτή τη σημαντική κατηγορία;
Απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά δίνει ο Θοδωρής Σδρούλιας, ο Νicola di Νiro γενικός διεθυντής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την Ευρωπαϊκή Μετακινούμενη Κτηνοτροφία καθώς και ο Ηλίας Τσιαχρής, ο 1ος πιστοποιημένος σεφ για χρήση προϊόντων αποκλειστικά μετακινούμενης κτηνοτροφίας και ιδιοκτήτης του ξενώνα ΗΟ στο Μορφοβούνι στη Λίμνη Πλαστήρα.
Δείτε τους κους Σδρούλια, Di Νiro και Τσιαχρή στο: