Δυναμικό ντεμπούτο για Detrop & Oenos
ΔΕΘ-HELEXPO:
Αυξημένη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από Ελλάδα και 29 ακόμα χώρες, sold out παράλληλες εκδηλώσεις κι ένα Golden Olive Expo που εντυπωσίασε στην πρώτη διοργάνωσή του, χαρακτήρισαν τις πρώτες μέρες των Detrop-Oenos.
Στις πρώτες «Just Go Zero» εκθέσεις της ΔΕΘ-HELEXPO – σε συνεργασία με την Polygreen- οι επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων-ποτών και του οίνου συνέρρευσαν για να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και να δικτυωθούν.
Οι fully booked δράσεις Detrop Bites και The Pairing Bar ανέδειξαν τους τοπικούς παραγωγούς και τα προϊόντα τους μέσα από ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς.
Οι κουζίνες πήραν… φωτιά στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, με σεφ από 15 χώρες να εξαντλούν τη γαστρονομική τους φαντασία.
Η δράση Food Trends έφερε τα καινοτόμα προϊόντα των εκθετών σε πρώτο πλάνο.
Η Detrop φιλοξένησε για πρώτη φορά και τα Food Experts’ Awards (FEA), διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου τροφίμων και ποτών, που διοργανώθηκαν από το Cibum, το ελληνικό site των food experts και απονεμήθηκαν σε 81 επιχειρήσεις, οργανισμούς και επαγγελματίες.
Detrop και Oenos συνεχίζονται με αυξημένη… όρεξη και σας περιμένουν για να σας μυήσουν με δημιουργικούς τρόπους στους κλάδους τροφίμων-ποτών και οίνου.