Ποια τρόφιμα θωρακίζουν τον οργανισμό μας από την άνοια
Προσέχοντας για να μην ξεχάσουμε:
Ποιά τρόφιμα θωρακίζουν τον οργανισμό μας από την άνοια; Η κα Μάγδα Τσολάκη, ομότιμη καθηγήτρια ΑΠΘ, νευρολόγος, πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών μίλησε στη σημερινή εκπομπή αναφέροντας μερικά από τα προϊόντα της ελληνικής φύσης που κάνουν καλό και μπορούν να αναστείλουν την πρόοδο της ασθένειας. Μίλησε για τις κλινικές έρευνες που αφορούν τον κρόκο Κοζάνης, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το λάδι από το ρόδι. Επίσης μίλησε και για την κάνναβη.
Δείτε την κα Τσολάκη ΕΔΩ.
Τέλος,η πρόεδρος ανέφερε και τα εγκαίνια της μονάδας καθημερινής φροντίδας που εγκαινιάζεται το Σάββατο στις 12.00 στην Κατερίνη.