Οι εκπομπές μας

eyzin-2ΕΥ ΖΗΝ Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 - 17:00  Επανάληψη 21:00 - 23:00
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Ενημέρωση, επιμόρφωση, ψυχαγωγία! Άλλη ματιά. Άλλος λόγος και η Δημοσιογραφία γράψει Ιστορία! Ερευνούμε τα πάντα, καταθέτουμε την Αλήθεια! ΈΥΖΗΝ' ακόμη και στην καθημερινότητα!

 

 

  flashnewsFLASH NEWS
Σύντομη ματιά στην επικαιρότητα και στα γεγονότα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελλάδα.

 

 

xatzimisis aggelisΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΜΙΣΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ. Όλες οι εξελίξεις και τα γεγονότα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Μεγάλο Περιφερειακό Δελτίο Ειδήσεων τηςΔίον Τηλεόρασης. Με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και καλεσμένους στο στούντιο για την ανάλυση της επικαιρότητας. Καθημερινά στις21:00 και 01:00. Σάββατο-Κυριακήστις21:00 και24:00.

 

 

 agronewsΑΓΡΟΤΙΚΟ 5ΛΕΠΤΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ. Η καθημερινή ενημέρωση της ειδησεογραφίας που αφορά αποκλειστικά όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, αλιείς, μελισσοκόμους, εργάτες γης, μεταποιητές, εμπόρους, αγροτικούς συνεταιρισμούς, συλλόγους, Ομάδες Παραγωγών καπνού, φρούτων και λαχανικών της Κεντρικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα. Ειδήσεις, σχόλια, κριτική, ρεπορτάζ ανακοινώσεις, χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που αφορούν την υγιεινή διατροφή μας και όχι μόνον! Έγκυρα και έγκαιρα.

 ΣΤΟΙΧΟΜΥΘΙΕΣ LIVE
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ. Η εκπομπή ασχολείτε με το ποδοσφαιρικό κουπόνι του στοιχήματος με αναλύσεις - προτάσεις και τα καλύτερα προγνωστικά αγώνων στη Ελληνική Περιφέρεια.

 

 

 

staixnitouΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ
ΠΑΡΙΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Μέσα από το πρίσμα της χριστιανικής πίστης, η εκπομπή «ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ» φέρνει στο προσκήνιο το δρόμο του ευαγγελίου ως απάντηση σε ζωτικά προβλήματα του ανθρώπου. Ένα σύνολο πνευματικών ανθρώπων της εκκλησίας, των γραμμάτων, του λόγου και της επιστήμης απαντούν σε καίρια και επίκαιρα ερωτήματα στοχεύοντας να στηρίξουν το σύγχρονο άνθρωπο στα διλήμματά του. Στόχος, μια κοινωνία αλληλεγγύης με ανθρώπους ολοκληρωμένους μέσα από τη Χάρη του θεού.

 

 

agrotes-2ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗΣ. Η μοναδική εκπομπή της Κεντρικής Μακεδονίας που μεταδίδει αφιερώματα με θέματα τις εναλλακτικές καλλιέργειες, τα αφιερώματα στις γνωστές υπάρχουσες και μη καλλιέργειες και παραγωγές, φιλοξενώντας τους κατ εξοχήν ειδικούς γεωτεχνικούς του χώρου, επιστήμονες, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμοδίων φορέων, παραγωγούς, μεταποιητές και συγκροτήματα πώλησης αυτών των ειδών, ειδικούς διατροφολόγους διαιτολόγους που ασχολούνται με την καθημερινή διατροφή, καθώς και ειδικούς στην παρασκευή γευμάτων που προτείνουν μέσα από την εκπομπή μας. Πόλος έλξης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων του κλάδου σε όλη την Κεντρική Μακεδονία που παρουσιάζει την δική της δυναμική και αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα ανά την Ελλάδα!

 

 

survivorSURVIVOR ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ. Η επώνυμη εκπομπή των καλλιτεχνών.

 

 

 

 

tovimatisekklisiasΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Ο Πανασιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Ιεροκήρυξ της Μητροπόλεως Κίτρους, παρουσιάζει και αναλύει θεολογικά, ιστορικά και πολιτιστικά θέματα, προβάλλοντας έτσι την πλούσια θρησκευτική και πολιτιστική παράδοση του Γένους μας.

 

 

 

axellada-2ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ ΑΓΑΠΩ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΤΙΝΑ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗ. Μια λαογραφική εκπομπή που φιλοξενεί όλο το φάσμα της παράδοσης μέσα από πολιτιστικούς συλλόγους όλης της βόρειας Ελλάδας. Γιατί ο άνθρωπος δημιουργεί την παράδοση, και η παράδοση δημιουργεί τον άνθρωπο.Η εκπομπή 'Άχ Ελλάδα Σ'αγαπώ προσπαθεί να ενώσει τα μονοπάτια της παράδοσης έτσι ώστε να καταλήγουν στον δρόμο της διασκέδασης! Γιατί η ομορφιά της παράδοσης είναι στις καρδιές μας.

 

 

ygeia-2ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ-ΔΑΦΦΑ. Η εκπομπή Πάνω απ' όλα η υγεία μας φιλοξενεί διακεκριμένους γιατρούς με γνώσεις και εμπειρίες που καταθέτουν τις απόψεις τους για επίκαιρα ιατρικά θέματα που απασχολούν τον κόσμο στην καθημερινότητα του. Φροντίζουμε να είμαστε μαζί στην πρώτη γραμμή στο χώρο της υγείας με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές παρουσιάσεις χειρουργικών επεμβάσεων που φέρνουν το πρόβλημα μπροστά στα μάτια μας.

 

 

 

sxoligoneonΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Η εκπομπή καλύπτει με υπευθυνότητα και συνέπεια τις ευρύτερες ανάγκες λαϊκής επιμόρφωσης και ενημέρωσης τόσο των γονιών όσο και γενικότερα των νέων ανθρώπων της περιφέρειάς μας, πάνω στα σοβαρά θέματα της αγωγής, της παιδείας, της υγείας, των πνευματικών αναζητήσεων και προβληματισμών, του σύγχρονου ανθρώπου, καθώς και στα τρέχουσας επικαιρότητας κοινωνικοοικονομικά, πολιτιστικά και Εθνικά θέματα